Dette må du vite om Prostafix

Prostafix er et norskutviklet helsekostprodukt, basert på et patentert produkt, og som har hjulpet menn i over 30 år med å opprettholde normal prostatafunksjon. Når prostataen ikke fungerer optimalt hos menn, kan dette resultere i fysisk ubehag som blant annet svak urinstråle og hyppige dobesøk.

Prostafix inneholder derfor nøye utvalgte ingredienser som propolis, gresskarkjerner, sink og vitamin D. Flere av disse har dokumentert positiv effekt på prostata (se nederst i artikkelen). Kunder av Prostafix sier de opplever god effekt ved langtidsbruk av produktet, men at flere også merker forskjell etter bare et par uker.

LANSERINGSTILBUD: Prøv Prostafix GRATIS nå i 4 uker – betal kun porto

Helse for menn

Produktet Prostafix ble til etter at representanter fra Provectus Pharma AS ble presentert for et patentert produkt mot prostataproblemer på forskningssenteret i Beograd, Serbia. Produktet het Diflagal og hadde vært på det lokale markedet i over 30 år og var godt kjent lokalt.

Resultater fra dokumenterte studier av Diflagal på blant annet lokale aktive fotballspillere og Universitetet i Beograd ble vist, og de overrasket nordmennene. Diflagal ble først markedsført i Serbia som et middel for å styrke immunforsvaret, men kunne senere vise til en betydelig sideeffekt av bruken – nemlig at den bidro til normal prostatafunksjon.

Må du opp om natta? Prøv unike Prostafix for normal prostatafunksjon, og få GRATIS* prøvepakke for 4 uker!

Eddy Steng i Provectus Pharma sier han ble umiddelbart fascinert av de dokumenterte resultatene på Diflagal, og ønsket å ta med seg produktet til Norge, men fant umiddelbart utfordringer ved en direkte innførsel av det.

– Vi så på dette produktet som meget attraktiv for det nordiske markedet, men hovedingrediensen hadde ennå ikke blitt evaluert av EFSA (European Food and Safety Authority), og da måtte vi finne en løsning, sier han.

– Vi ønsket å finne EU-godkjente ingredienser som kunne komplementere virkestoffene i Diflagal, og samtidig beholde den positive effekten. Dette var vrient, så da måtte vi hente inn ekstern hjelp i Norge, sier Eddy.  

Godkjent for bruk i Norge

Provectus Pharma kontaktet derfor Pharmatech, et av Nordens største produsenter av helsekostprodukter, for å undersøke Diflagal nærmere og se på virkestoffene i det for å få hjelp til å utvikle et prostatafremmende produkt med EU godkjente ingredienser.

– Utover den originale ingrediensen propolis, bestemte vi oss for å bruke gresskarkjerneolje som en annen hovedingrediens sammen med sink og vitamin D i det nye produktet. Gresskarkjerneolje har dokumentert positiv virkning på prostatahelse, så vi ønsket å inkludere det, sier han.

Når det kom til det nye navnet så var det lite diskusjon internt, da en av de ansatte forslo Prostafix.

– Navnet klang godt i ørene våre, da vi ønsket et godt navn som skulle gjenspeile bruksområdet og passe med målet vårt, som er å hjelpe menn i en utfordrende situasjon. Så navnet ble vedtatt raskt, avslutter Eddy.

Prøv ProstaFix