Det er en kjensgjerning at menn generelt er litt dårlige til å besøke legen sin og særlig når det gjelder det å undersøke prostataen. Det er nok gjerne historisk forankret ift. metoden som benyttes. Menn er dessverre heller ikke spesielt flinke til å snakke om f.eks. prostata-relaterte plager. For mange kan det være pinlig, for andre er det kanskje litt nedverdigende, og for andre igjen så kan det være at de ganske enkelt bare neglisjerer det.
Det er dog liten tvil om at slike problemer i hverdagen kan bidra til å redusere deres livskvalitet på flere områder. Provectus Pharma anbefaler uansett alle menn å undersøke prostataen årlig.

Nå har vi et lanseringstilbud på en europeisk favoritt som har hjulpet menn med prostata i over 30 år. PRØV GRATIS* DU OGSÅ!

Dersom du vet eller tror, at en du er glad i kan ha prostatarelaterte plager, kan du ganske enkelt bidra til å gjøre hans dag litt bedre. La han få prøve Prostafix for normal prostatafunksjon i en måned, et produkt som har hjulpet menn med prostata i over 30 år! Prostafix er utviklet med utgangspunkt i et patentert produkt, og inneholder helt naturlige ingredienser godkjent av EFSA, et EU organ som kun godkjenner virkestoffer med dokumentert effekt.

Unngå redusert livskvalitet

Det er spesielt på to områder hvor redusert livskvalitet gjør seg bemerket. Det ene er økt behov for nattlig vannlating, som igjen bidrar til dårligere nattesøvn. Det andre er at man ofte blir mer reservert for å delta i sosiale sammenhenger. Dette kan fort få konsekvenser for deg som lever tett på noen med slike utfordringer i hverdagen. Kanskje våkner du også opp om natten når han må på do, for så å slite med å sove igjen? Eller kanskje dere begge glipp av en sosial sammenkomst med venner og familie, eller rett og slett barnebarnets fotballkamp?

Husk at over halvparten av menn over 60 år har forstørret prostata, og så mange som 75% over 70 år. Ja, helt ned i 40 års alderen kan menn ha ulike utfordringer i hverdagen. Uansett kan det være lurt å oppsøke lege først dersom man har symptomer på forstørret prostata.

Prøv Prostafix GRATIS i 4 uker (betal kun porto)! INGEN BINDINGSTID og lett å avslutte abonnementet ved behov.

Er det sammenheng mellom forstørret prostata og redusert seksualdrift?

Tidligere har man trodd at mannlige seksuelle problemer og prostataproblemer er uunngåelige følger av det å bli eldre. Denne misforståelsen, gjerne koblet med mannens naturlige motvilje til å diskutere sine intime problemer, har ofte fått mange par til å tro at ikke noe kan gjøres. Dagens kunnskap tilsier imidlertid noe annet. Selv om ikke alle menn får dette problemet, er det likevel sannsynlig at mannlige seksualproblemer kan oppstå som følge av forstørret prostata.

Normal prostatafunksjon

Normal prostatafunksjon kan gi den du er glad i, og dermed deg selv, både bedre livskvalitet og mindre hverdagslige problemer. Oppsøk gjerne fastlegen for utredelse, og/eller få din kjære til å prøve kosttilskuddet Prostafix med helt naturlige ingredienser og dokumentert effekt.

Prøv ProstaFix