Så mange som halvparten av alle menn over 65 opplever å få plager relatert til sin prostata. Så når det er så vanlig, hvorfor snakker vi ikke høyere om det?

Endring i kroppen

For å forstå hvorfor, så er det viktig å forstå hvordan menn kan oppleve denne tiden hvor kroppen endrer seg. For noen kan det oppleves som vanskelig og samtidig skummelt å ha utfordringer med svak urinstråle, blærekontroll og hyppige dobesøk midt på natta. Og for enkelte – redusert seksualdrift.

Sliter du med kontroll på blæra og svak urinstråle? Prøv Prostafix GRATIS* i 4 uker!

Gjenopprette balanse

Faktorer som alder, kosthold, arv og livsstil påvirker prostataens funksjonalitet og størrelse. Det gjør at den kan vokse til det som kalles en «forstørret prostata», som presser på blæren og urinrøret, og dermed forstyrrer organene rundt. Dette er ikke nødvendigvis farlig, men kan være ubehagelig.

Denne forstyrrelsen i kroppens fysiske balanse kan påvirke det mentale aspektet, og det vil være naturlig å forsøke å gjenopprette balanse. Å være mere bevisst på sitt eget kosthold, søvn, fysisk aktivitet kan være nok for å lette på plager og bedre den fysiske situasjonen for noen – mens andre ønsker litt ekstra drahjelp.

Dokumentert virkning

Derfor anbefaler vi Prostafix som et supplement for å bidra til normal prostatafunksjon. Prostafix inneholder gresskarkjærneolje som har dokumentert effekt på bedring av normal prostatafunksjon, og sink og vitamin D som styrker immunforsvaret samt propolis.

Hjelp kroppen i gang og prøv Prostafix GRATIS (KUN PORTO) i dag!

Prostafix inneholder EFSA(EU) -godkjente ingredienser, og er et helsekostmiddel utviklet av Provectus Pharma AS i samarbeid med Pharmatech AS.

Prøv ProstaFix