Prostafix bidrar til å opprettholde normal prostatafunksjon hos menn. Når prostataen ikke fungerer optimalt kan dette resultere i fysisk ubehag som f.eks. svak urinstråle, hyppige dobesøk eller dårligere nattesøvn. Selv om produktet er nytt i Norden, er det basert på et unikt og patentert produkt som har hjulpet menn i over 30 år.

Prostafix inneholder nøye utvalgte ingredienser som propolis, gresskarkjerner, sink og vitamin D. Flere av disse har dokumentert positiv effekt på prostata (se nederst).

Vi søker testpersoner

Prostafix er altså basert på et produkt som har vært på markedet i over 30 år, men det er nytt i Norge. Derfor søker vi etter menn over 45 år som kan tenke seg å teste Prostafix gratis i 3 måneder. Du vil bli fulgt opp i denne perioden, og vil en gang i måneden få noen enkle spørsmål som skal besvares. Noen testpersoner vil også kunne få muligheten til å bli referansekunder.

Er du interessert, send oss en e-post med navn, adresse, alder og en kort beskrivelse av hvilke prostata problemer du synes å ha.

Send til: post@prostafix.no

Virkestoffene i Prostafix

Vi anbefaler å bruke Prostafix over visst tidsrom for at det skal ha ønsket effekt – vi anbefaler minimum 3 måneder. Resultater vil variere.

Dette er de viktigste ingrediensene i Prostafix:

Gresskarkjerneolje

  • Bidrar til å vedlikeholde normal funksjon i blære og ved urinering
  • Bidrar til å opprettholde normal prostatafunksjon

Sink

  • Bidrar til å opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjonsevne
  • Bidrar til å opprettholde normale nivåer av testosteron i blodet
  • Bidrar til å vedlikeholde immunsystemet

Vitamin D

  • Bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjonalitet
  • Bidrar til å opprettholde immunsystemet normale funksjon
Prøv ProstaFix