Miroslav Kostic (73) er det mange kaller en aktiv pensjonist. Han koster og raker løv i nabolaget, og flere av naboene hilser og slår av en prat med han når de ser han – og han får ofte skryt.

God helse er viktigere når du blir eldre

Det er veldig hyggelig å få ros – for helsa var ikke like god som den er nå, sier Kostic.  

– For noen år siden fikk jeg et kraftig hjerteinfarkt og ble alvorlig bekymret for livet mitt. Det gjorde at jeg fikk et bredere perspektiv på hva som er viktig her – nemlig god helse.

Etter infarktet gikk Kostic på det han kaller «Hjerteskolen», et tilbud han fikk fra det offentlige for å lære mer om hvordan fysisk aktivitet og sunt kosthold påvirker hjertet.

Han hørte på rådene han fikk om å være mere fysisk aktiv og spise sunn mat hver dag. Mere frukt og grønnsaker enn før ble en viktigere del av dietten hans enn det var før.

– Jeg kommer fra Serbia og der spiser de mye sunn mat, og spesielt mye paprika som har mye c-vitaminer i seg, så det var ikke så vanskelig for meg å komme inn i en slik rutine, sier han. 

Men en dag fikk han nok et problem å forholde seg til, nemlig med prostataen. Han merket at dobesøkene bare ble hyppigere og hyppigere og han måtte tisse flere ganger midt på natta.  Urinstrålen var også svak; et klassisk tegn på at prostataen sliter. 

Forstørret prostata? Prøv Prostafix GRATIS* i 4 uker!/bestill/

–  Etter infarktet begynte jeg å gå daglige turer i mitt eget tempo for å aktivere hjertet, og spiste sunt. Det hjalp mye på helsa. Men dobesøk midt på natta? Det var nytt for meg, så da begynte jeg bekymre meg igjen, sier han.

Miroslav Kostic oppsøkte legen, men svaret han fikk følte han at ikke var tilfredsstillende mener han.

– Legen sa at dette var vanlig for menn på min alder, men det skjedde ikke noe mer etter det.

Han mener at legen gjorde alt riktig, men at han likevel følte seg hjelpeløs i en situasjon som var utenfor hans kontroll. Provectus Pharma som produserer helsekostmidler for blant annet prostata kjenner til problemstillingen.

– Miroslav sin historie er ikke unik, for vi hører stadig om menn i voksen alder som ikke føler at de får riktig type oppfølging når de får problemer med prostataen. Derfor utviklet vi «Prostafix» for å hjelpe menn i en slik situasjon, sier Eddy Steng, markedssjef i Provectus Pharma. Prostafix er videreutviklet fra en over 30 år gammel suksessoppskrift og blir nå produsert i Norge.

Miroslav er aktiv turgåer og liker å holde seg i form.

En dag fortalte Kostic om problemet han hadde nedentil til en venn, som anbefalte han å prøve helsekostmiddelet Prostafix.

– Jeg tok anbefalt dosering hver dag, og etter ti dager ble jeg merkbart bedre. Nå går jeg turer og føler til og med at jeg kan sprinte litt, for det hjalp også mye på humøret mitt å slippe disse plagene, sier han.

– Vi hørte om Miroslavs positive erfaringer med Prostafix gjennom en kunde, og det gjorde oss ekstra glade å høre det direkte fra han. Vi føler at vi hjelper menn stort med produktet vårt, sier Eddy Steng.

I dag passer Kostic godt på helsa si, og han sier han spiser sunt med frukt og grønnsaker til middag daglig. Han tar ellers ingen tilskudd til maten utover Prostafix, men sier han får i seg en ordentlig middag hver dag.

– Jeg var bekymret for prostataen min, men det er jeg ikke lenger, sier han. Vi kan klare oss med lite penger, men ikke med dårlig helse, avslutter han.

Prøv ProstaFix