Zivorad “Maks” Maksic var kjent av venner og familie som en sprudlende og utadvendt person, men etter at han fylte 60 så følte han at kroppen endret seg. Han gikk fra å være åpen og sosial til å bli innesluttet og bekymret. Han fikk med ett vansker med å forklare hva han gikk gjennom overfor venner og familie da overgangsalderen meldte sitt besøk.

Etter å ha bodd i Norge i 30 år, så hadde Maks rukket å bli kjent av «alle» som en aktiv turgåer som engasjerte seg i nærmiljøet og på arbeidsplassen. Plutselig gikk han fra å være et sosialt vesen til å bli mer innesluttet og stille, noe som ikke gikk upåaktet hen blant familien, forklarer han.

Gikk utover livskvaliteten

Maksic begynte å sove dårligere om nettene, og dobesøkene ble bare hyppigere. Da han en dag la merke til at urinstrålen på kort tid hadde blitt merkbart svakere, så ante han uråd og fant ut at han hadde problemer med prostataen. Likevel, et obligatorisk legebesøk var ikke det første han tenkte på, sier han.

Prøv Prostafix gratis* i 4 uker – Basert på patentert prostataprodukt!

«Å ha problemer med prostataen er et typisk manneproblem, og det er synd at det skal være så vanskelig å snakke høyt om det. Det fører til at unødvendig mange menn lider i stillhet – mye fordi vi ikke er så flinke til å spørre om hjelp”, sier Maksic.

Fordi ingen av hans jevnaldrende venner snakket høyt om overgangsalderen, så måtte han selv finne ut av som foregikk med kroppen hans. Han utviklet derfor et sterkt ønske om å finne en varig løsning på problemet, og prøvde derfor ut flere legemidler for å få bukt med den hyppige vannlatingen.

Lite som fungerte tilfredsstilende

Det hele tok en vending da Maks var på en ferietur til hjemlandet Serbia. Han hadde blitt tipset av serbiske venner om et lokalt produsert produkt i Beograd som heter Diflagal. Visstnok skulle det fungere bra mot prostatarelaterte problemer.

«Jeg prøvde flere typer medisiner, og noen fungerte bedre enn andre, men alt i alt så gav det meg ikke en tilfredsstillende løsning på problemet. Jeg hadde fremdeles ubehag, og var ennå bekymret for situasjonen»

«Jeg hadde hørt mye positivt om Diflagal gjennom venner, at det hadde fungert bra for noen av deres familiemedlemmer. Det var da jeg bestemte jeg meg for å få tak i det og prøve. Til min store overraskelse så fungerte det kjempebra  – formen var endelig tilbake», sier han.

Prøv ProstaFix