Kanskje til og med trøtt på morgenen av den grunn? Det er du ikke alene om. Hele halvparten av menn over 60 og 90% av menn over 80år har prostatarelaterte utfordringer. Mange lever med dette uten å vite om enkle grep som kan øke livskvaliteten betraktelig.

Starter allerede ved 30 år

De vanligste problemene er hyppige vannlating, vanskeligheter med å tømme seg ordentlig og svak urinstråle. Allerede fra da menn runder 30 år kan prostataen øke i størrelse. Hvor rask prostataens størrelse øker, varierer fra person til person. Man erfarer aT halvparten av alle menn i voksen alder opplever utfordringer forbundet med prostataens økende størrelse.

Endelig i Norge – Introduksjonstilbud: Prøv GRATIS* i fire uker!

De fleste er ikke kjent med prostata og hvilke utfordringer denne kan gi før man selv står i det. Forskere har ennå ikke klart å stadfeste hvorfor den vokser, men tilstanden har fått navnet «godartet forstørrelse av prostata». Tross at flere naturlige ingredienser kan virke normaliserende for prostata, er det meget få som er føre var når det gjelder prostata. De fleste merker endring fra 50 og oppover.

Normal prostatafunksjon

Økende alder og økt prostata kan gi nedsatt prostatafunksjon og de påfølgende utfordringene det innebærer. Oppdager du endring i prostata bør du oppsøke lege. Heldigvis finnes det produkter med naturlige og godkjente ingredienser som kan bidra til å normalisere prostata. Enkelte melder om at de allerede etter to ukers bruk av kosttilskuddet Prostafix opplevde bedring. Eksperter anbefaler dog at man tar seg grundig tid til å prøve ut helsekostprodukter, og gi tilskuddet tid til å fungere optimalt. Når man oppnår optimal effekt er individuelt, men det tar gjerne 3 måneder, så det er viktig å være tålmodig.

Videre bruk utover dette vil kunne forhindre at problemene kommer tilbake. Det å gå fra en nedsatt prostatafunksjon til en normal prostatafunksjon gir for mange en helt ny hverdag. Mange har gjerne i flere år hvert oppe både en og to ganger per natt, og opplevd at nattesøvnen ble ødelagt. Ikke bare på natten blir man påvirket. Hyppige dobesøk og vanskeligheter med å tømme seg kan i verste fall, kombinert med å føle seg konstant trett, bidra til å redusere total livskvalitet. 

Ønsker du å få tilbake nattesøvnen bør du prøve Prostafix GRATIS* i 4 uker!

Prostafix har gitt meg et vesentlig bedre liv

ZIVORAD “MAKS” MAKSIC (64), OSLO

Gresskarfrø

I Jugoslavia ble forløperen til Prostafix, et patentert produkt med navnet Diflagal, solgt i betydelige volum og ga både gode dokumenterte resultater og fantastiske tilbakemeldinger. For den nyutviklede Prostafix er produktet tilsatt gresskarkjerneolje. Enkelte eksperter har gått så langt som å kalle det en helt nødvendig ingrediens for prostataprodukter. Cucurbita Pepo, eller bedre kjent som gresskarfrøolje i denne sammenheng, bidrar til å opprettholde normal prostatafunksjon samt å bidra til å vedlikeholde god blærefunksjon og urineringsflyt.

Menn har dessverre med alderen, i prostata øyemed, tallene noe imot seg. Det er derfor viktig at man er opplyst om hvilke utfordringer prostata kan by på, for dermed å kunne identifisere disse fortløpende. Tar man grep tidlig nok kan utfordringene begrenses, og det gode liv man kjenner fortsette som normalt. 

Artikkelen er kun tilgjengelig for registrerte kunder. Logg inn her eller
Prøv ProstaFix