1. Personopplysninger

Provectus Pharma Nordic AS med organisasjonsnummer 828 035 762 er ansvarlig for behandlingen av dine oppgitte personopplysninger. Vi trenger informasjon om navn, adresse, e-post og telefonnummer for å kunne behandle din ordre, sende ut dine forsendelser og administrere kundeforholdet underveis. Dette vil bli oppbevart så lenge kundeforholdet eksisterer. Provectus Pharma Nordic AS er også forpliktet til å oppbevare deler av informasjonen også etter at kundeforholdet opphører, for eksempel er vi pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring.

I henhold til regnskapsloven og bokføringsloven har Provectus Pharma Nordic AS plikt til å ta vare på opplysninger som dine betalingstransaksjoner for tidligere ordrebestillinger, i fem år etter regnskapsårets slutt. Ved bestilling aksepterer du at Provectus Pharma Nordic AS har lov til å benytte visse bokføringspliktige opplysninger for å kontrollere din betalingshistorikk, innen vi godkjenner din nye ordrebestilling.

Ved bestilling oppgir du dine personopplysninger. Provectus Pharma Nordic AS vil bruke denne informasjonen til å sende deg varer, kommunisere med deg, og forbedre våre tjenester. Du vil motta ordrebekreftelse, og har du godtatt at vi kan kontakte deg videre utover ditt produktkjøp kan vi kontakte deg via telefon, elektronisk kommunikasjon og brev. Etter endt kundeforhold vil vi fortsette å oppbevare navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og kjøpshistorikk for å kontakte deg ved telefon, elektronisk kommunikasjon eller adressert post med tilbud og nyheter om våre produkter som vi tror kan være av interesse for deg, med mindre du har reservert deg for dette i Reservasjonsregisteret eller du har gitt oss beskjed om at du ikke ønsker å bli kontaktet.

2. Personopplysninger som brukes

Vi behandler de personopplysningene du har gitt oss.

Personopplysninger er: Opplysninger du gir oss ved gjennomføring av et kjøp hos Provectus Pharma Nordic AS. Dette gjelder også hvis du melder deg på nyhetsbrev, eller benytter deg av våre nettsider og sosiale medier, og eventuelt ved garantisaker, angrerett eller reklamasjon.

Eksempel på personopplysninger som behandles er som følger:

 • IP-adresser
 • Cookie-ID
 • Anonserings ID (kryss enhets ID og mobil annonserings ID)
 • Kundelister
 • Forsendelseslister
 • Personnavn
 • Telefonnummer
 • E-postadresse
 • Kategori
 • Informasjon brukerflyten av nettsiden

Personopplysninger som er samplet inn om deg: Når du gjennomfører et kjøp hos oss vil vi behandle opplysninger om ditt kjøp og kjøpshistorikk ved gjentagende kjøp. Når du benytter deg av vår nettside, din kundekonto eller våre sosiale medier vil vi også behandle personopplysninger som informasjon om din IP-adresse.

Formål med behandlingen av Personopplysningene er å:

 • Sende deg varer til avtalt tid.
 • Gi deg best mulig bruker opplevelse uavhengig av enhet.
 • Tilby deg relevant og godt innhold.
 • Analysere og forbedre våre nettsider.
 • Vise deg relevant annonser og tilpasse og lage målgrupper for annonserings/markedsføringsformål.
 • Sammenligne CRM data for å lage målrettede og relevant annonser og kampanjer.

Google Analytics:

Google Analytics er et analyseverktøy som samler informasjon om hvordan du bruker nettsiden. Nettsiden kan optimaliseres med denne informasjonen, og gi deg som bruker en bedre opplevelse.

Når vi bruker Google Analytics får vi innsyn i demografi, cookie-ID, IP-adresse, søkehistorikk. Nettstedsinnhold som for eksempel URL-struktur kan inneholde persondata.

Facebook:

Gjennom Facebook Innsikt viser informasjon om de som følger våre produkter, eller selskap. Alder, språk, kjønn, land, og by/sted er bla. annet tilgjengelig. I en valgt tidsperiode kan man se hvor mange som har besøkt våre nettsider, og hvor mange Facebook brukere våre innlegg har nådd, hvor mange som har klikket, delt og gjort kjøp/visninger av sider på våre nettsider.

3. Tredjeparter

Vi bruker underleverandører av forskjellige tekniske løsninger for å håndtere og behandle de personopplysninger som registreres. Underleverandørene vi bruker kan holde til både i Norge og i utlandet. Ved bruk av underleverandører benyttes databehandlingsavtaler og sikrer dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovverk, og personverksregler.

Vi kan gi fra oss, eller motta din personlige informasjon til andre der vi er pålagt eller tillatt å gjøre det ved lov, eller hvis du sender oss ulovlig materiale.

Betaling via Klarna

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Utlevering av informasjon til land utenfor EØS

Dine personopplysninger deles, eller selges ikke med utenforstående tredjepersoner/parter, men Provectus Pharma Nordic AS kan bruke underleverandører til å håndtere hele eller deler av nettsiden. Underleverandørene kan behandle dine personopplysninger på veiene av oss.

Under finner du en oversikt over de selskapene utenfor EØS som dine personopplysninger kan deles med.

Google Inc 
Mountain View, California, PersonvererklæringEU-U.S. Privacy Shield

Facebook
Menlo Park, California, PersonvernerklæringEU-U.S. Privacy Shield

Snap Inc
Venice, California, PersonvernerklæringEU-U.S. Privacy Shield

WordPress
San Fransisco, California, PersonvernerklæringEU-U.S Privacy Shield

Dine rettigheter

Den enkelte sin fulle rett til å klage til datatilsynsmyndigheten i landet der vedkommende bor, jobber eller der den påståtte overtredelsen fant sted.

Vi behandler opplysninger om deg, og du kan når som helst be oss overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig. Om du ønsker kan du kreve innsyn, retting eller sletting av opplysningene vi besitter. Har vi bedt om samtykke til å samle inn dine personopplysninger, kan du når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Du kan også be oss om begrenset behandling, komme med innvendinger mot behandlingen, samt kreve rett til dataportabilitet. Les mer om retten til dataportabilitet. 

Skulle du være uenig i måten vi behandler dine data ønsker vi at du tar kontakt med oss. Vi vil selvsagt finne en løsning. Skulle du ikke være fornøyd med hvordan vi løser det, kan du sende inn en klage til Datatilsynet. Vi håper selvsagt du kontakter oss først.

På datatilsynets nettside kan du lese mer om rettighetene du har:

www.datatilsynet.no

Eller kontakt oss på post@provectuspharma.no så hjelper vi deg selvsagt.

4. Elektronisk markedsføring og kommunikasjon

Som kunde hos Provectus Pharma Nordic AS og medlem i vår kundeklubb vil vi bruke informasjonen din til å sende deg tilbud og nyheter om våre produkter som vi tror kan være av interesse for deg. Ved bestilling har du mulighet til å krysse av for om dette er ønskelig eller ikke, men du vil motta informasjon om ditt produkt og forsendelse. Du kan alltid melde deg av våre løsninger for kommunikasjon – det står forklart hvordan i hvert medium man blir kontaktet.

5. Sikkerhet i høysetet

Alle personopplysninger som Provectus Pharma Nordic AS samler inn vil bli lagret i en sikker løsning. Alle våre nettsider benytter Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi. I dag er dette en av de sikreste løsningene for nettransaksjoner, og sikkerhet rundt dette. Din personlige informasjon krypteres slik at den ikke kan lses som informasjon på internett.

6. Feilaktige opplysninger

Er det feilaktige, eller uriktige personopplysninger som er bruk vil vi gjøre tiltak, enten av eget initiativ, eller på oppfordring fra deg rette eller slette disse opplysningene.

Er det ikke lenger behov for dine personopplysninger vil disse bli slettet, eller anonymisert. I visse tilfeller kan det være pålagt ifølge regelverket å ta vare på disse lenger, eller ved samtykke fra deg.

7. Andre spørsmål, ris eller ros.

Det er til enhver tid daglig leder for Provectus Pharma Nordic AS som er, og holdes ansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Personopplysningsloven gir deg rett til å stille oss spørsmål, og fullt innsyn om hvordan og hvilken informasjon vi har om deg. Har du spørsmål, eller innspill til denne personvernserklæringen, er det bare å ta kontakt på post@provectuspharma.no, eller kontakte vår daglige leder:

Kontaktinformasjon – Daglig Leder
Jarle Nummestad
Daglig Leder

Provectus Pharma Nordic AS
Adresse: Oscars Gate 30, 0352 Oslo
Org. nr.: 828 035 762

E-post til daglig leder og ansvarlig for personvern: jarle.nummestad@provectuspharma.no

Oppdatering av personvernserklæring

Vår personvernerklæring kan med tiden endres. Dette gjøres for å tilfredsstille nye rammevilkår, våre kunders behov, eller markedsføring/annonserings-partere sine retningslinjer. Oppdatert versjon vil alltid finnes på vår nettside, datostemplet slik at du ser når den er publisert/endret.

Prøv ProstaFix