Provectus Pharma Nordic er opptatt av at du skal være 100% fornøyd med kvaliteten på alle varer du kjøper hos oss. Våre premium produkter er utviklet i Norge og vi jobber hele tiden med våre leverandører for å sikre at de er laget av de beste råvarer og under de strengeste krav. Skulle du mot formodning oppleve noe feil ved våre produkter, bytter vi selvsagt med deg umiddelbart! Garantien gjelder for alle våre premium produkter og koster deg selvsagt ingenting!

Vi jobber hele tiden for å utvikle fantastiske og innovative produkter og konsepter med god effekt, og derfor er innovasjon en av våre grunnprinsipper. For å kunne være best skal vi alltid opptre som nummer to, og jobbe steinhardt for å forbedre både våre produkter, utnytte ny tilgjengelig teknologi for å bedre våre kunders totale opplevelse. Et produkt eller konsept er aldri ferdig, det er en evig prosess med å stadig videreutvikle oss for å være sikre på at vi er best i bransjen på innovasjon. Igjennom samarbeid med internasjonale forskningsmiljøer får vi tilgang til den beste kunnskapen, og de beste produktene.

Prostafix ble utviklet av en farmasøyt i tidligere Jugoslavia, da under navnet Diflagal, og så første gang dagens lys i 1984. Produktet ble senere forbedret og relansert i 1992. Det ble gjennomført en studie hvor produktet ble testet på ulike menn med prostataproblemer, og studien viste strålende resultater på over 90% av de testede. Prostfix er basert på diflagal, men tilpasset EU og det norske markedet. Produktet inneholder flere virkestoffer som er godkjent av EFSA (et EU organ) på bakgrunn av dokumenterte resultater. 

Provectus Pharma Nordic lever av fornøyde kunder. Vi har satt oss et ambisisøst mål om å ha bransjens beste kundeservice. Skulle du mot formodning oppleve noe annet, vil vi gjerne høre fra deg. Vi tilbyr utelukkende premium produkter med dokumenterte ingredienser, så vi håper du også blir fornøyd med både produktet og oss.
Les gjerne noen av tilbakemeldingene fra våre kunder her

Prøv ProstaFix